Wolframslibere

Wolframslibere

Fronius TIG grinder & TIG grinder mobile

Fronius har udviklet to versioner, en stationær til værkstedet og en mobil til bærbart brug. TIG grinderen er en vådsliber, som sliber ved høje hastigheder ved brug af en diamant slibeskive. Med denne maskine kan du både skære og slibe elektroden. TIG Grinder Mobile er den bærbare udgave af TIG grinderen, en universel og brugervenlig wolframsliber med et elektrodediameter spænd fra Ø 1.6 mm – 3.2 mm standard og kan udvides fra Ø 1.0 mm til Ø 6.0 mm.

Inelco Grinders – Neutrix - tørsliber til wolframelektroder

Inelco’s Neutrix er en håndholdt og bærbar wolframsliber der opfylder kravene til sikker og miljøvenlig slibning af wolframelektroder til både TIG- og plasmasvejsning. Denne tørsliber er god på montagepladser og mindre svejseværksteder. Vær ekstra opmærksom på beskyttende udstyr når du anvender en tørsliber – se vores udvalg af sikkerhedsudstyr her.

Inelco Grinders – Ultima-TIG – vådsliber til wolframelektroder

Ultima-TIG er en miljøvenlig vådsliber af wolframelektroder til TIG-svejsning, med minimalt spild af de dyre elektroder. Den er konstrueret med en unik returbeholder der automatisk samler de giftige støvpartikler op og muliggør sikker deponering. Ultima-TIGens unikke konstruktion mindsker spild af wolframelektroder og reducerer tidsforbruget på slibningen – dette resulterer i en kort tilbagebetalingstid. Den kommer i tre modeller, til og med elektroder på Ø 4mm, en model op til Ø 8 mm og en sliber+skærer til og med Ø 4 mm.

AP Tignology – Tip trimmer til vådslibning og afkortning af wolframelektroder

TipTrimmer’en fra AP tignology er en Wolframsliber med integreret cutter. AP tignology har haft alle parametrene med i forbindelse med udviklingen af TipTrimmeren, den kan både anvendes til elektroder til TIG-svejsning og plasmasvejsning. Maskinen kommer både med og uden afkorter. Bestiller du din TipTrimmer gennem os sørger vi for korrekt deponi.

Er du i tvivl om hvilken model du skal have? Ring endelig til os og vi vil gerne vejlede dig i hvilken model der passer til netop dit behov.tip trimmer dansk
tip trimmer dansk


ultima tig dk
ultima tig dk


tig grinder flyer en
tig grinder flyer en