Svejseforhæng og svejsegardiner

Svejseforhæng og svejsegardiner

Svejseforhæng fra TornboSvejs er danskproduceret, hvilket sikrer en høj grad af leveringssikkerhed og service. Er du i tvivl eller har spørgsmål, er rådgivning og vejledning inden for rækkevidde, og kan vores egne specialister ikke besvare dit spørgsmål, så taler producenten jo dansk.

Vores svejseforhæng er testet af arbejdsmiljøinstituttet, hvilket garanterer den beskyttelse, som moderne arbejdsmiljø kræver.

Dugen er produceret i en blød men særdeles stærk kvalitet, som hænger helt perfekt. Dugene kan leveres i farverne: Grøn, gul, rød/orange samt grå ugennemsigtig.

Vi kan også levere støjforhæng og brand silikonebelagt glasvævsforhæng. Endelig leverer vi helt klare forhæng eller lameller. Disse dog ikke til beskyttelse mod de farlige UV stråler fra svejsningen, men som adskillelse mellem lagre, eller beskyttelse mod træk og støv på værkstedet.

Svejseforhæng leveres i mange standardstørrelser, men vi sælger lige så mange forhæng efter mål. Forhængene kan leveres med Ø16 mm. ringe foroven, så de let kan hænges op, men også med velcro for sammenkobling eller hvad du nu ønsker.
Gardiner hænger jo ikke af sig selv, så derfor sælger vi selvfølgelig både stativer men også skinner (både lige og buede), kroge, gardinringe og hvad der ellers skal til, for at dit svejseforhæng til at hænge flot og yde den bedste beskyttelse.