Magnetboremaskiner

Magnetboremaskiner

Hos TornboSvejs forhandler vi magnetboremaskiner i bedste kvalitet. Vi er specialiserede i svejseudstyr og -maskiner, herunder også magnetboremaskiner. Har du spørgsmål, står vores dygtige medarbejdere klar til at give råd og vejledning inden for valg af magnetboremaskiner alt efter dine ønsker og behov. Hvis du har brug for hjælp til at finde den rette magnetboremaskine eller andet svejseudstyr, kan du med fordel kontakte os.

Hvad er en magnetboremaskine?

En magnetboremaskine, som navnet indikerer, er bygget med en kraftig magnet-fod som gør det muligt at fastgøre bordet på jern m.m. Dette giver høj stabilitet og præcision, og gør det muligt at bore i vertikale overflader. Således glider maskinen ikke rundt på overfladen, som det kan være tilfældet med almindelige boremaskiner.

Forskellige slags magnetboremaskiner

Der findes forskellige slags magnetboremaskiner, som kan have forskellige funktioner. Hos TornboSvejs forhandler vi magnetboremaskiner fra Euroboor:

Euroboor ACO40S

Den letteste magnetboremaskine på markedet, og kan montere fræsere op til 110 mm i længden. Grundet dens lave vægt er den nem at have med rundt, samt sikrer et-trins oliegearkasse optimal motoreffektivitet og giver dermed længere levetid for nøglekomponenter.

Euroboor Tube.3.0

Magnetboremaskinen der er velegnet til både fladt såvel som rørmateriale. Denne udgave fra Euroboor har patenteret magnetisk teknologi med et lavt felt der resulterer i et utroligt stærkt greb. Magneten kræver ingen elektricitet, så boremaskinen frigøres ikke ved effekttab og giver dermed øget sikkerhed for brugeren.

Fordele ved at bruge magnetboremaskiner

Når man skal bore i metal, kan det være en fordel at bruge en magnetboremaskine, fordi maskinens magnet gør det muligt for den at sætte sig fast på metaloverfladen. Det gør det nemmere at føre boremaskinen langsomt og præcist, så man kan lave et præcist hul i metallet. Udover at være praktisk, er en magnetboremaskine også en sikkerhedsforanstaltning, da den holder boremaskinen på plads, så man undgår ulykker.

Hvornår anvendes en magnetboremaskine?

Magnetboremaskiner er ofte en del af udstyret på værksteder og hos professionelle håndværkere, der skal bore i metal. Det kan f.eks. være i forbindelse med reparation af en bil eller en motorcykel, hvor man skal bore huller i metallet for at montere forskellige dele.

En magnetboremaskine kan også være nyttig i industrien, hvor man skal bore i metalemner til produktion af forskellige produkter. Uanset om man er professionel håndværker eller laver noget på hobbyplan, kan en magnetboremaskine være en god investering særligt, hvis man ofte arbejder med metal.