Svejseslanger

Her kan du finde svejseslanger til lige netop dit behov, hvad enten det er en MIG/MAG svejseslange (svejseslange CO2) eller TIG-svejseslange.

Vi har et bredt udvalg af svejseslanger

Hos os kan du finde svejseslanger fra mange forskellige producenter; Fronius svejseslanger, Abicor-Binzel svejseslanger, Kemppi og ESAB slanger. Vi har også svejseslanger til Migatronic.

Vores udvalg består af svejseslanger til både TIG og C02-svejsning m.m. Her finder du svejseslanger i mere end 100 forskellige konfigurationer og i spændingsområde fra 80 A til 700 A. Kan du ikke finde den svejseslange, du leder efter på vores hjemmeside, kan du kontakte os, og så finder vi frem til den rette.

Køb svejseslanger hos TornboSvejs

Hos TornboSvejs har vi et stort udvalg af forskellige svejselanger. Her er svanehalsen/brænderkroppen monteret på svejseslangen ved levering, men det er også muligt at købe separate slangepakker, svanehalse og brænderkroppe, så du kan få sammensat svejseslangen lige til dit behov. Flere af vores svejseslanger har også multi-lock, som giver dig mulighed for nemt at hurtigt at skifte svanehalsen eller brænderkoppen uden værktøj.

Vandkølet eller gaskølet svejseslange?

Hos os kan du få din svejseslange vandkølet eller gaskølet. Vi har forskellige størrelser svejseslanger fra alle vores producenter indenfor både gas- og vandkøling, og vi vil gerne være behjælpelig med at finde ud af den køling, der passer bedst til dit svejseprojekt.

Slangepakker

Slangepakken kaldes ofte for slange, svejsehåndtaget eller blot håndtaget. Vores slangepakker kan fås både med og uden læderslange, LED-lys, forskellige betjenings muligheder/regulering, men fælles for dem er, at de er udviklet med et ergonomisk håndtag, hvor balancen i hånden er tænkt ind i udformningen af selve håndtaget.

Svejseudsugning slange

Leder du efter en svejseslange med udsugning? Vi fører både RAB pistoler fra Binzel og K4-serien (Fumex) fra Fronius. Ring til os for at høre mere om svejseslanger med udsugning.

Reparation af svejseslange & reparationsaftale

Vi vil også meget gerne hjælpe dig med reparation af din svejseslange, hvis den skulle gå i stykker. En af vores kerneydelser på vores værksted er slangereparation, og vi har mange års erfaring med både reparation, ombygning og renovering af svejseslanger og svejsekabler. Ønsker du en fast aftale om reparation af svejseslanger, har vi vores slangeservice aftale. Her stiller vi en transportkasse til rådighed, hvor du kan lægge de defekte slanger i og enten sende dem eller få os til at komme og afhente dem for dig. Læs mere om vores slangeservice aftale her.

Svejseslange sliddele

Vi har også både reservedele og sliddele til mange forskellige typer svejseslanger, såsom Fronius svejseslange, Binzel svejseslange og Migatronic svejseslange - Se mere her