Svejsehjelme

Vi har et bredt udvalg af nogle af de bedste svejsehjelme fra både Fronius, Diesella, JBO, AGA og 3M Speedglas-serien. Hos os finder du både friskluft svejsehjelm, svejsehjelm med automatisk nedblænding, svejsehjelm med lys og elektronisk svejsehjelm. Vi har bl.a. svejsehjelm til TIG svejsning, MIG/MAG-svejseprocesser, elektrodesvejsning, modstandssvejsning, slib og skæring m.m.

Svejsehjelm og sikkerhed

En svejsehjelm giver dig beskyttelse mod stråling, gnister og stænk, når du svejser. Det er derfor vigtigt at vælge den rette svejseskærm, der passer til netop dit behov. Det vil vi meget gerne hjælpe med. Vores store udvalg gør, at det er muligt at finde den helt rigtige svejsehjelm til dig både ift. komfort, forskellige former for hovedbånd, justeringsmuligheder og støttepuder. Eller andre funktionaliteter – du kan også få svejsehjelme med arbejdslys, svejsekassetter med forskellige farvetoner og automatisk nedblænding.

3M Speedglas svejsehjelm

Med den kendte svejsehjelms-serie fra 3M får du komfort uden at skulle gå på kompromis med funktionaliteten. Det er nogle af de bedste svejsehjelme på markedet. Langt de fleste af svejseskærmene fra 3M kommer med variabel DIN-indstilling til de fleste svejseprocesser samt mulighed for indstilling af lys, forsinkelsesfunktion og lysbuedetektionensfølsomhed. Til svejsning med åndedrætsværn fører vi den velkendte Adflo-serie. Her kan du bl.a. få den populære svejseskærm G5-01 med svejsekassette og Adflo Turboåndedrætsværn. 3M Speedglas Heavy Duty svejseskærm G5-01 er baseret på omfattende input fra svejsere, der arbejder ved høj Ampere, og som jævnligt har brug for at slibe. Den er skabt til at kunne tilpasses den enkelte svejsers behov og situation.

Fronius svejsehjelme

Vizor-serien fra Fronius er højkvalitets svejsehjelme med automatisk nedblænding. Svejsehjelmen fås også med bluetooth, der kan kobles sammen med svejsemaskinen og svejseslangen. Dette gør det muligt for den automatiske nedblænding at starte allerede, når du tænder for lysbuen og ikke først, når lyset rammer svejseglasset - derved opnår du bedst mulig beskyttelse for dine øjne.

Vælg den farvetone og DIN der passer til dig og dit svejseprojekt

Ved mange af vores svejsehjelme er der mulighed for selv at vælge svejsekassette eller svejseglas. Svejsehjelmene har automatisk nedblænding, der giver stor klarhed, før, under og efter svejsningen. Du får derved en glidende overgang mellem lys-mørk. Flere af svejsekassetterne gør det også muligt selv at vælge mellem farvetonerne, dette for at give dig bedre kontrol og udsyn over dine svejsninger. Vælg mellem naturlige, kølige eller varme nuancer i din mørke tilstand.

Styr selv luftstrømmene

Med den innovative serie af svejsehjelme fra 3M kan man selv styre luftstrømmene til enten dit ansigt, visir eller en kombination. Du kan endda indstille mængden af luft, der kommer ind oppefra i forhold til siderne eller vælge en blanding af begge. Alle justeringerne kan foretages, imens du har skærmen på - samtidig med at beskyttelsen af dine øjne, ansigt og åndedræt opretholdes.

Vi har også svejseglas, filtre til åndedrætsværn, svedremme og reservedele til svejsehjelme.

Kan du ikke finde den svejseskærm, du leder efter her, er du altid velkommen til at kontakt os på 7515 8440