www.tornbosvejs.dk
Kontakt Tornbosvejs
Udskriv
Sitemap

Sallingsundvej 24 | DK-6715 Esbjerg N | Tlf. 75158440 | Fax. 75158262

Axxair Prefab maskinerne bygger på konceptet: Én maskine, flere funktioner

 

 

Eksempelvis kan samme maskine anvendes til både rørskæring, rørskærpning og orbital svejsning. Det betyder en praktisk allround maskine til værkstedet, der dækker langt de fleste behov for skæring og svejsning af rør. Svejsningen kan udføres enten som enkeltstrengssvejsning eller flerstrengssvejsning med eller uden tilsatstråd og pendling.

 

 

 

 

 

 

Axxair INLINE svejsehoveder som lukket- eller åben svejsehoved

 

 

De lukkede svejsehoveder anvendes primært til svejsning af tyndvægget rustfri rør (mejerirør), hvortil der ikke kræves tilsatsmateriale. Svejsningen foregår i et lukket kammer, hvilket minimerer gener af svejselys samt farlige røggasser. Processen udmærker sig foruden ved god gasdækning og derved mindre misfarvninger.

 

 

 

 

 

 

- Med åbne svejsehoveder

 

 

De åbne svejsehoveder kan anvendes til svejsning af almindelig stål såvel som rustfast stål. Hvor de lukkede svejsehoveder er begrænset til mindre godstykkelser er de åbne hoveder velegnet til tykkere materiale, da tilsatstråd samt flerstrengs svejsning er en mulighed.

 

 

 

 

 

 

Tube to tube sheet – rør til rørplade

 

 

Tube to tube sheet maskinerne er egnet til svejsning af rør til rørplade. Teknikken anvendes især ved produktion af varmevekslere. Svejsningen kan udføres både med og uden tilsatstråd og er derved egnet både til stål og rustfri stål.